CB ALMEDA FEMENÍ

CB ALMEDA FEMENÍ

”Només TU decideixes si pots o no pots”

 

Jo li vaig preguntar a en Jordi si hi hauria la possibilitat que vingués a compartir la seva experiència amb nosaltres i, un cop em va donar resposta, no em va fer falta res més per saber que allò ens ompliria d’energia i de missatge. A vegades la intuició et diu coses i nosaltres decidim si li fem cas o si ho deixem en il·lusió, però és que resultava impossible deixar passar això.
 
Renéixer va d’aprendre, va d’aprendre i va de viure. Renéixer és un moment d’introspecció amb un/a mateix/a que gairebé obliga a replantejar-se un munt de coses sobre allò que classifiquem com a problema o com a inassolible. Renéixer li ha servit al grup per créixer i per madurar, per entendre que la vida és vida i que gaudir és l’única cosa innegociable. Renéixer ens ha fet més fortes i ens ha unit, ens ha fet creure en la filosofia Jordi Diz que, amb el seu permís, ens hem fet nostra. 
 
La experiència que ens ha regalat en Jordi ens ha permès recollir l’aprenentatge més valuós que posseïm: ”Només TU decideixes si pots o no pots”. Per això i per molt més, estem i estarem eternament agraïdes al regal que ens ha donat el que ja podem considerar un més de nosaltres. 
 
Gràcies Jordi, gràcies de part del Basket Almeda Femení.     Somriu esforçan-te i esforça’t somrient.
 .
KIM GISPERT  – ENTRENADOR CADET 2 I ENTRENADOR AJUDANT DEL SENIOR