ESPLAI OASI

ESPLAI OASI

LA IMPORTÀNCIA D’ESTIMAR LA VIDA

El Jordi és una de les persones més especials que conec. Des del primer moment que vaig parlar amb ell em va captivar la seva manera de parlar i de veure la vida. Va ser per aquest motiu que vaig pensar que els nens, nenes,  pares i mares del nostre esplai l’havien de conèixer.

Avui és dissabte, i com sempre els monitors de l’esplai quedem a les 16 hores per preparar les activitats de la tarda. Els monitors dels grups de nens i nenes de la ESO pugem al pis de d’alt per preparar la sala de la xerrada: projector, micròfon i cadires. Tot està llest.

Ja ha arribat el Jordi i els nens i nenes no trigaran en aparèixer per omplir les sales de moviment, riures i xivarri. Ens reunim tots a la sala de la xerrada per acabar de fer els preparatoris. Es respira un ambient d’il·lusió i expectativa per saber com anirà la tarda.

Els nens, nenes, pares i mares van omplint la sala. No hi falta ningú. Tots estan expectants i parlen els uns amb els altres, fins al moment en què comença a parlar el Jordi. Mai havia vist als nens i nenes tan callats i atents; no pot ser real.

Durant una hora i mitja, ningú ha pensat en res més que en la història del Jordi i en el seu missatge. Molts d’ells han fet preguntes i han participat, d’altres han escoltat embadalits. El que tinc clar és que tots hem aprés molt de tu.

Gràcies per aquesta meravellosa tarda.