vull donar a conèixer la meva experiència
Crec que amb elles puc ajudar al creixement personal dels assistents i motivar-los per intentar superar-se en el seu dia a dia. Tots podem anar més enllà, tots podem alleugerir o solucionar els problemes amb una actitud positiva: tots som capaços de prendre consciència i d'aprendre per continuar creixent.

Actitud

Una actitud positiva és imprescindible per viure en plenitud: ens permet valorar els bons moments i acceptar les situacions difícils. És a dir, ens fa ser conscients, asertius i empàtics, tres pilars per assolir l'equilibri. Cal aprendre a veure les coses des de diferents punts de vista, donar-les la volta, buscar els avantatges en comptes de veure només els defectes o els problemes. Sense una bona actitud no serem feliços.

Esforç

Tot allò que aconseguim amb esforç té més valor per a nosaltres. Si ens impliquem per assolir una fita, la satisfacció que suposa vèncer les dificultats és tan gran com la que tenim en arribar a la nostra meta. L'autoestima s'aconsegueix quan coneixem els nostres límits i lluitem per superar-los.

Creixement

Mai deixem de créixer com a persones. Cada vivència, cada repte, cada problema ens descobreixen nous aspectes de nosaltres mateixos. La convivència amb altres persones ens enriqueix i potencia els valors que hem anat adquirint a la vida. L'experiència i la companyia són la millor escola.

Companyonia

Companyonia: harmonia i solidaritat entre les persones. Necessitem el contacte amb els altres per conèixer i conèixer-nos. Per arribar a ser uns bons companys cal que desenvolupem la solidaritat, l'estima, l'empatia, la tolerància... tot allò que realment ens fa humans.