IES Joaquim Blume – Vida i Valors

IES Joaquim Blume – Vida i Valors

CONTINUITAT I RIGOR

El passat dia 7 de març els nois i noies de primer de Batxillerat van poder gaudir de la visita d’en Jordi Diz. Una interessant xerrada amb l’alumnat que va poder experimentar de ben a prop com es pot arribar a “Renéixer”, fins i tot quan gairebé tot està perdut.  En Jordi ens va explicar com amb una força de voluntat admirable, va decidir lluitar i demostrar que amb esforç, constància i una actitud positiva se’n podia sortir. I ho ha aconseguit. Avui és un exemple per a tots aquells que el coneixen. Ara el seu desig és poder ajudar els altres tot partint de la seva experiència.
“No deixis mai d’aprendre, comparteix les teves fites, estrena vida cada dia”, ens va dir. Va ser un matí ple de valors i d’aprenentatges profunds per tot nosaltres.
Moltes gràcies, Jordi. Esperem tenir-te aviat un altre cop amb nosaltres compartint la teva experiència.

Pilar Pina Berges – Cap d’Estudis IES JOAQUIM BLUME