CONSELL ESPORTIU DE L’HOSPITALET

CONSELL ESPORTIU DE L’HOSPITALET

ELS VALORS DE LA VIDA I L’ESPORT

Al llarg de les passades vacances de Nadal vam rebre una visita molt especial a L’Hospitalet. 12 entrenadors sud-americans van passar uns dies formant-se, coneixent i compartint experiències amb gent del mon de l’esport català. Dintre d’aquesta estada se’ns va proposar al Consell Esportiu de L’Hospitalet la possibilitat de donar a conèixer el nostre projecte d’Esport en edat escolar.
Per aquesta tasca vam comptar amb la col·laboració de Jordi Diz (membre del nostre Comitè Ètic) i persona que podia parlar com ningú dels valors que vol transmetre el Consell Esportiu a tots els nois i noies de la nostra ciutat.
El dia 4 de gener de 2018, vam assistir a la xerrada del Jordi (Renéixer), explicant-nos la seva experiència i la seva manera de veure la vida. Estic ben segur que a tots els assistents ens va servir per valorar les cosses veritablement importants i a lluitar amb totes les nostres forces per tot allò que de veritat val la pena.
Moltes gràcies Jordi, tant de bo podem seguir dinamitzant projectes conjuntament durant molt de temps.
Edu GalÍ  –  Director Tècnic del CONSELL ESPORTIU DE L’HOSPITALET
Consell_esportiu