TITULACIO MONITORS ESPORTIUS – ROPEC

TITULACIO MONITORS ESPORTIUS – ROPEC

ELS VALORS DE LA VIDA I L’ESPORT

Els Cursos de Formació per a tècnics esportius (SUPERCIATE) impartits des del CONSELL ESPORTIU compten amb una càrrega lectiva de 250 hores (100 teòriques i 150 pràctiques) i donen la possibilitat als assistents a inscriure’s al Registre de Professionals de l’Esport.

Es treballen continguts relacionats amb la metodologia, els primers auxilis, l’ensenyament de la tècnica, la tàctica, la gestió.. però, tenint en compte que es tracta d’esport escolar, sens dubte, una de les parts més importants és la transmissió de valors. Per nosaltres, fer que els joves monitors prenguin consciència de que la seva figura serà molt important perquè els futurs esportistes creixin respectant als contraris, als àrbitres.. ens sembla fonamental.

La xerrada del Jordi els hi transmet perfectament tot això. La positivitat per afrontar els mals moments, l’acceptació de la realitat però mostrant sempre unes ganes de ser una mica millor demà del que soc avui.. tot això, tan aplicable a la vida com, per suposat a l’esport, fa que els nostres futurs monitors prenguin consciència del que és veritablement important.

El passat 22 de desembre, en la convocatòria intensiva que vam convocar coincidint amb les vacances de Nadal, els més de 50 assistents van poder conèixer al Jordi i la seva experiència de vida: RENÉIXER

Jordi! Moltes gràcies per tot el que ens aportes!

Eduard Galí      Director Consell Esportiu L’Hospitalet