WEPRO INTERNATIONAL BASKETBALL CAMP 2018

WEPRO INTERNATIONAL BASKETBALL CAMP 2018

cada somni te un camí

En un campus de bàsquet d’alt rendiment esportiu com el nostre, hi ha molts jugadors amb molts somnis. Cada somni té un camí, i aquest, no sempre és fàcil.  I de camins difícils el Jordi ens en pot explicar moltes coses. I és per això que el vam demanar que compartís la seva història amb tots els participants del campus, vinguts de tota arreu. Valors, superació, reinvenció. Aquests 3 termes són la carta de presentació del Jordi, que unit a l’optimisme regeneratiu que aporta quan explica la seva història, fa que tots els qui li escolten ho visquin intensament.

Al final, el valor afegit que aporta el Jordi és que la FELICITAT, no s’ha de basar en la consecució o no del somni de cadascú, sinó en la intensitat amb la que vius el camí cap al teu somni.

Gràcies per tot, Jordi!

Raúl Jodra

Co-director de WEPRO BASKETBALL

EXEMEMPLE D'ESFORÇ

logo_international_basketball_camp