DOMINIQUES DE L’ENSENYAMENT

DOMINIQUES DE L’ENSENYAMENT

ESTIMAR-SE I ESTIMAR PER CRÉIXER I MILLORAR

 Els alumnes de 3r ESO  de l’escola DOMINIQUES DE L’ENSENYAMENT de Barcelona hem rebut la visita del Jordi Diz i hem conegut la seva experiència vital. En Jordi, als 27 anys, va patir un greu accident de moto que el va obligar a replantejar-se tota la seva vida.
Avui, en Jordi, amb el seu testimoni ens ha donat una lliçó en la  que l’esforç, la lluita i el no defallir davant les adversitats son uns valors que hem de tenir molt presents.  Tota la seva història  ens ha permès reflexionar sobre la importància de les coses, i que, aquestes, es poden perdre en qualsevol moment.
Al mateix temps, ens ha volgut transmetre la seva alegria per viure i per seguir creixent, i continuar aprenent de tot el que ens envolta