CB. Castellar

CB. Castellar

RENÉIXER.   MÉS I MILLOR.

A mitjans de la present temporada 16/17 vam poder rebre al Jordi Diz al pavelló Puigverd, amb la presència de jugadors, entrenadors, i pares/mares.

El Jordi ens va traslladar la seva experiència personal, en la que arrel d’un accident en moto va patir lesions de caràcter greu, i amb molt d’esforç, constància, perseverància i afany de superació va poder recuperar-se’n. com per portar una vida totalment independent. Va ensenyar-nos, entre d’altres coses, l’importància del prendre consciència del valor de l’esforç diari per assolir els objectius personals i així apropar-nos a ser millors, i més feliços, el dia de demà.

Va ensenyar-nos que a vegades encara que a un li sembli que la situació personal és dificilíssima i que sembla no haver sortida, sempre podrem fer més per donar un petit pas endavant i apropar-nos als nostress objectiuse. Tot i que a l’inici el públic estava tímid i vergonyós, poc a poc va començar a intervenir i fer preguntes sobre la seva experiència al Jordi. Va ser una experiència molt enrriquidora, de la que els assistents van sortir contents per haver tingut l’oportunitat d’escoltar-la de mans del Jordi

Jaume Lapiedra i Sergi Sabando       Coordinació esportiva Club Bàsquet Castellar