PRESENTACIÓ RENÉIXER – TV L’H

PRESENTACIÓ RENÉIXER – TV L’H

 RENÉIXER – L’AVENTURA DE TORNAR A LA VIDA

Fa poques setmanes, vam poder presentar al Centre Cultural Barradas de L’Hospitalet, el documental “Renéixer”, que narra el procés de reconstrucció vital d’en Jordi Diz, després del tràgic accident de moto que va patir l’any 2007. La sala estava plena de família, amics i coneguts del Jordi. També de molts dels professionals i voluntaris que el van ajudar en la seva llarga travessia, després de l’accident. Crec que a tots ens va embargar el mateix sentiment, en acabar el visionat del documental: emoció. Emoció per veure com una persona, amb l’ajuda de moltes altres, però sobretot amb el seu esforç personal i el seu esperit de superació constant, pot aconseguir reconstruir la seva vida. Tornar a nàixer, com diu el títol del documental.

Precisament, la superació és un dels valors principals de la gent de L’Hospitalet. I concretament de la gent de l’esport de la nostra ciutat, que també s’ha bolcat amb en Jordi, per ajudar-lo a superar aquesta situació. Com acostuma a dir la nostra alcaldessa, Núria Marín, els millors projectes sorgeixen de la suma dels esforços, les idees i el treball de molta gent. El Jordi que avui coneixem és el resultat de la suma de la seva determinació i el seu esforç personal, amb el coneixement de molts professionals i l’acompanyament de la seva família i amics. Ell ha renascut, però amb el seu renaixement ens ajuda a tots els que podem gaudir de la seva experiència a créixer i ser millors. I a ser conscients de la força i la capacitat de millorar que tenim totes les persones.

Us animo a tots i a totes a veure aquest magnífic documental, molt ben treballat tècnicament i amb una història real que emociona per la força del seu protagonista. Felicitats als autors i, especialment, a en Jordi per regalar-nos aquest projecte!

 

Cristian Alcázar Esteban

Tinent d’Alcaldia de Benestar i Drets Socials – Esports i Joventut

 

ENTREVISTA TV L'H

Consell_esportiu