CB ESPARREGUERA

CB ESPARREGUERA

EN VOLEM MÉS

El passat 29 d’agost el primer equip del CB Esparreguera va tenir el plaer de rebre la visita del Jordi Diz. Segurament ningú sabia qui era o perquè estava allà. El Jordi va aparèixer un dimecres de pretemporada entre la timidesa i l’exquisita educació que el defineix. Va veure el pavelló i va començar a preparar la seva “obra d’art”.
Els jugadors amb desconcert entraven al Ramon Martí sense saber qui era aquell home prim i de cabell canós que se’ls mirava amb admiració.
La seva introducció a títol personal: directa, dura i transparent com una dutxa freda en ple mes d’hivern, va fer emocionar-nos a més d’un. A poc a poc aquell home desconegut i les seves paraules van donar pas a l’admiració íntegra.


Mentrestant, el Jordi seguia explicant les adversitats amb les quals s’havia trobat i/o les dificultats per sobreviure. L’admiració era palpable dins la sala. Com podia ser que algú amb tantes mancances hagués estat capaç de tirar endavant? On tenia la capa vermella? A les cares dels jugadors es podia llegir el penediment per haver pensat algun cop un “no puc, no sóc capaç de o em rendeixo”.

Quan va acabar la xerrada i vam fer la foto amb ell, aquell superheroi desconegut havia passat a ser un exemple de vida per tots nosaltres. Les seves ganes de viure, l’optimisme en persona, la constància en tot, la seva lluita diària per millorar.
En definitiva, un exemple de vida que mai oblidarem i que ens va sacsejar a tots l’ànima. T’estarem sempre agraïts per les teves paraules. Pensem tots que has de saber que tu també formes part de l’èxit d’aquest equip però sobretot de l’èxit de fer-nos a tots, millors persones.

Un milió de gràcies!

Dani Sanchez         2n entrendador 1er equip i coordinador club
Oscar Navarro       1er entrenador 1er equip i director tècnic del club