CIÈNCIES DE LA SALUT

CIÈNCIES DE LA SALUT

UNIVERSITAT A MANRESA

El dia 21 de desembre els alumnes de 4t de Podologia de la FUB varen presenciar la xerrada d’en Jordi Diz sobre la seva experiència vital.. l’Isaac Pujol i la Sara Gonzàlez, professors de l’assgnatura d’Educació Física Bàsica, van organitzar la xerrada  i van aprofitar per fer unes valoracions del seu cas.

Durant la primera part del matí en Jordi ens va explicar l’experiència “RENÈIXER”: un greu accident de moto, com va arribar a superar el coma i com va millorant dia a dia el Dany cerebral.

La segona part de la xerrada va anar enfocada a valorar el seu cas i veure entre tots com la podologia podia ajudar o intervenir en aquest tipus de patologia. Es va valorar la marxa, es va fer un petit anàlisi biomecànic i es va debatre sobre possibles exercicis, necessitats del pacient, suports plantars, etc… i es va deixar oberta la porta a poder dissenyar un protocol de treball per casos similars.

La visita del Jordi ens ha donat diferents punts de vista; des de la vessant més emotiva com a història de superació fins la possibilitat de poder analitzar el cas real d’un pacient amb els propis alumnes.

Isaac Pujol Alonso        Professor col.laborador
Sara González Millán   Professor col.laborador
fub