DR. JOSEP MEDINA

CAP REHABILITACIÓ FUNCIONAL INSTITUT GUTTMANN

Barcelona, maig del 2017

En Jordi és un clar exemple de rehabilitació integral després d’un accident. Ha passat pels diferents estadis evolutius de l’afectació; des del coma a la independència funcional, passant per les fases de absoluta pèrdua de control corporal i cognitiu a la actual autonomia en tots els camps. Ha tingut la suficient força i evolució satisfactòria que totes les persones amb afectacions similars desitjarien.
Sovint veiem en els nostres pacients que l’esforç personal i el suport dels Amics i la família són imprescindibles perquè els diferents professionals de l’equip de rehabilitació facin bé la seva feina i ajudin i guiïn el pacient per aconseguir treure d’ell el màxim rendiment funcional.
Ara, després d’haver superat molt bé les conseqüències de la seva lesió, l’esforç s’ha vist recompensat amb l’inici d’una nova vida. Nous Projectes, noves il·lusions i sobretot la plena integració a la societat, demostra amb la seva gran capacitat comunicativa que mai es pot perdre la il·lusió ni l’esperança per tirar endavant.

Actitud, esforç i superació :     http://jordidiz.com/2018/04/12/institut-guttmann/