DISCAPACITAT FISICA

DISCAPACITAT FISICA

 ESFORÇ I SUPERACIÓ

Èxit organitzatiu i de participació en el Cross Escolar, en una edició, la 41a, que va tornar a unir a tota la ciutat a la zona esportiva de la Feixa Llarga, al barri de Bellvitge.

La gran novetat d’aquest any va ser la Cursa Solidària, una competició que va aconseguir ajuntar a més d’un centenar de corredors. La recaptació total, amb participants i persones que van voler ajudar sense córrer, anirà destinat Aliança humanitària per a l’Alimentació Infantil, un programa dut a terme per la Creu Roja i que a l’Hospitalet ajuda a més de 900 famílies amb dificultats per garantir l’alimentació adequada dels seus fills/es.

A més del Cross, els més petits van poder divertir-se amb les activitats paral·leles instal·lades a la Feixa Llarga, com un circuit de bicicletes de muntanya i diferents inflables. Un ambient festiu que va ser protagonista durant tot el matí, en el Cross Escolar més popular de  tota Catalunya.

TREBALLA CADA DIA AMB DEDICACIÓ I HO ACONSEGUIRÀS.

Gràcies al Consell Esportiu l’Hospitalet per l’organització d’aquesta impressionant i multitudinària jornada. En especial a tú Edu Gali, per l’esforç, l’ajuda i la motivació.

Gracias Francisco García Rodríguez (Gimnasio Pirámide) por el entrenamiento, por ponerme derecho y por enseñarme a correr.

Gracias Jose Manuel Garcia Figueras (Gimnasio Leonés) por espabilarme y enseñarme que la fuerza la llevo en el corazón.

Gràcies J.J. Garcia (primo) por acompañarme y corregirme.

Y GRACIAS a todos los que me animáis y creéis en mi.